У Харкові вже перекладено 20 кілометрів теплових магістральних трубопроводів

12.09.2019 14:35   -
Автор:
Про це сьогодні, 12 вересня, на засіданні обласного штабу з підготовки до опалювального сезону повідомив головний інженер КП «Харківські теплові мережі» Олексій Лука.
За його словами, зараз роботи ведуться на 13 об'єктах, де прокладаються нові труби діаметром 400-800 мм, отримані за рахунок кредитних коштів Світового банку.
«Була затримка з постачання труб, але зараз ми отримуємо їх регулярно і відразу використовуємо на об'єктах. Упевнений, що ця робота дасть свої позитивні результати, і на магістральних мережах кількість аварій у місті зменшиться. Розраховуємо, що до початку опалювального сезону перекладка труб закінчиться», – зазначив Олексій Лука.
Також, за його словами, у Харкові вже підготовлено 95% районних котелень та 93% – квартальних, центральні теплові пункти готові на 92%, ІТП – на 100%. Житловий фонд підготовлений на 99,9%.
Крім того, як повідомив під час засідання штабу генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов, робочі підприємства підготували до зими 100% мереж у житлових будинках. Також ведеться перекладка близько 11,5 км водогону.