У Харкові відбувся ювілейний фестиваль клубів активного довголіття. ФОТО

09.10.2019 10:32   -
Автор:
У конкурсі взяли участь творчі колективи з кожного району міста. Учасників фестивалю привітала заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.
«Це великий багаторічний проєкт. Цього року ми відзначаємо десятий фестиваль клубів активного довголіття. Він існує в рамках нашого великого гуманітарного проєкту «Єдина соціальна мережа», який вже працює 20 років. Ми 20 років спілкуємося з громадськими організаціями, співпрацюємо з ними і робимо все, що хочуть побачити, почути і отримати від нас харків'яни», – підкреслила віце-мер.
За словами організаторів, такі фестивалі стали для Харкова вже традиційними і проводяться у жовтні, до Дня літньої людини. Сьогодні учасниками клубів активного довголіття є десятки тисяч харків'ян похилого віку, які в рамках конкурсу представляють свої таланти і творчі досягнення.
«Клуби активного довголіття» для мене особисто – це здоров'я і радість. Ми дуже задоволені тим, що ми ходимо в цей клуб», – зазначила учасниця фестивалю Валентина Барсукова.
«У нас в клубах дуже різноманітне дозвілля. Ми і в театри ходимо, на концерти, до басейну, гуртків у нас багато: і вишивання, і в'язання, на комп'ютері займаємося, брейн-ринг у нас був», – повідомила учасниця клубу Валентина Симоненко.
За підсумками фестивалю кожен з клубів отримав нагороду, а всі учасники – подарунки.