У Харкові пройде турнір з фізики серед школярів

23.10.2019 17:12   -
Автор:
У ньому візьмуть участь 75 школярів з усіх районів міста, у тому числі учні Харківського фізико-математичного ліцею №27 та Харківського університетського ліцею. Членами журі виступлять викладачі, наукові співробітники та студенти фізико-технічного, фізичного та фізико-енергетичного факультетів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Переможців нагородять дипломами Департаменту освіти і подарунками. Кращі команди представлять Харків на всеукраїнському рівні.
Турнір юних фізиків – це командне змагання школярів в їх умінні разом вирішувати складні наукові завдання, представляти власні проєкти рішень і захищати їх у науковій дискусії.
Початок турніру – о 10:00.
Зазначимо, що торік п'ять харківських команд стали переможцями всеукраїнського турніру з фізики, де посіли одне перше, три других і одне третє місця.
Інтелектуальні змагання проводить Департамент освіти міської ради в рамках реалізації Комплексної програми розвитку освіти міста Харкова на 2018-2022 роки. Головна мета – знайти талановитих дітей і створити сприятливі умови для реалізації і розвитку їхніх здібностей.