У Харкові до прийому тепла готові 98% житлових будинків

18.09.2019 09:30   -
Автор:
Про це 17 вересня на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста Харківської міської ради повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков.
У той же час, за його словами, готовність до опалювального сезону будинків ЖК, ЖБК та ОСББ, а їх у місті близько 800, становить 50%.
«Вони трохи відстають, але ситуація все одно краща, ніж торік. Більша частина цих будинків вже обстежена, і вони подають заявки до «Харківських теплових мереж», щоб їхні системи опалення також були прийняті та враховані», – зазначив Роман Нехорошков.
Також він повідомив, що зараз ведеться робота з підготовки техніки (засоби малої механізації та трактори з навісним обладнанням), яка буде задіяна у прибиранні прибудинкових територій.
Крім того, почалося закриття контурів житлових будинків (ремонт вікон і дверей у під'їздах, підвальних і горищних приміщеннях). На виконання цих робіт надійшло 3700 заявок, і підрядники вже виконали з них близько 20%.