У харківський дитячий хоспіс прийшли казкові герої

20.12.2019 14:01   -
Автор:
Лікарню з подарунками відвідали представники благодійного фонду «Добро так», бізнес-клубу «Альянс», фармацевтичної компанії «Здоров'я», підрозділу «Діти Чорнобиля» Харківської міської громадської організації та Харківського фонду психологічних досліджень «Лікарняні клоуни», які неодноразово надавали благодійну допомогу, вкрай необхідну для дітей з обмеженими можливостями.
У холі паліативного відділення біля новорічної ялинки дітей та їхніх батьків привітали Дід Мороз та Снігуронька. Маленькі пацієнти отримали подарунки – дерев'яні нічники ручної роботи у вигляді звіряток і солодощі. Лікарняні клоуни організували святкову виставу за методом контактного театру.
Зазначимо, що відділення паліативної допомоги (дитячий хоспіс) при міській дитячій неврологічній лікарні №5 було засновано за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса і Харківської міської ради. Відділення почало працювати 1 січня 2018 року. У ньому надають допомогу дітям з важкими, загрозливими для життя захворюваннями.