У центрах адмінпослуг запустили «Мобільну чергу»

28.10.2019 14:30   -
Автор:
Заявник може попередньо записатися на прийом у будь-який з центрів, на будь-яку дату і час, коригувати дані, скасувати реєстрацію. Як повідомила директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська, щоб скористатися сервісом, потрібно встановити додаток PQService на будь-якому пристрої, який працює на операційній системі Android – телефоні, планшеті, і авторизуватися. Нагадування про запис на прийом прийде за день і за годину до нього.
«Тепер, якщо ви перебуваєте у центрі надання адміністративних послуг і очікуєте виклика адміністратора – немає необхідності спостерігати за електронним табло, коли з'явиться номерок і вас запросить адміністратор, або слухати звукове сповіщення. Тому що повідомлення ви отримаєте на мобільний телефон», – пояснила директор департаменту.
Вікторія Китайгородська також нагадала, що крім «Мобільної черги» є й інші способи запису на прийом і отримання відповідей на питання. Зокрема, можна звернутися до колл-центру, через скайп, скористатися сайтом ЦНАП і отримати будь-яку необхідну інформацію.