Сьогодні в місті відбудеться фінал конкурсу «Місіс Харків 2019»

23.08.2019 13:30   -
Автор:
За корону боротимуться 15 успішних леді віком від 25 до 45 років. Гостей заходу чекає яскраве fashion-шоу, дефіле учасниць, а також фотосесія та інтерв'ю.
Як повідомила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, під час підготовки до конкурсу учасниці разом із громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування реалізовували благодійні проекти, довівши, що краса дійсно може врятувати світ.
«Головна умова участі в конкурсі – благодійна діяльність. Протягом півроку учасниці займалися реалізацією своїх проєктів, які будуть представлені у фіналі конкурсу. Конкурсантки покажуть, що вони зробили корисного і доброго для нашого міста. Кожен проєкт унікальний і спрямований на те, щоб допомогти всім тим, хто дійсно цього потребує», – розповіла Вікторія Грецька-Миргородська.
Серед проєктів учасниць – збирання коштів на обладнання для дитячої клінічної лікарні №16, благодійний показ для збору коштів на проведення курсів психотерапії для особливих дітей з центру психології та розвитку особистості «Задзеркалля», проведення безкоштовних тренінгів і семінарів з актуальних тем, творчі та освітні заходи для дітей і молоді, допомога дитячим будинкам, багатодітним сім'ям тощо.
Початок заходу – о 20:00.