Прощавай, літо! У дитячому таборі «Факел» відбулося закриття літнього оздоровчого сезону. ФОТО

27.08.2019 14:55   -
Автор:
У заході взяли участь заступник Генерального директора з загальних питань КП «Харківводоканал» Євгеній Дегтяр, голова первинної профспілкової організації Наталія Муравйова, вихователі, діти та батьки.
У своєму привітанні Євгеній Дегтяр повідомив, що протягом четвертої зміни у таборі «Факел» відпочили і оздоровилися 134 дитини, в цілому за літній сезон 2019 року – 547 дітей.
«Завжди з великим задоволенням помічаю всі хороші зміни в таборі «Факел». Це і поліпшення побутових умов відпочинку та оздоровлення дітей, і насичені та яскраві програми для кожної зміни. Ось і четверта зміна пройшла під девізом: «Подорожуй, відкривай, пізнавай», а підготовлені дітьми концертні номери познайомили нас з культурою інших країн. Мені здається, що в таборі відпочивали самі обдаровані діти! Скоро початок нового навчального року, бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у навчанні, спорті, розвивати і далі всі свої творчі таланти», – зазначив Євгеній Дегтяр.
За плідну роботу, створення умов для творчого, культурного та фізичного розвитку дітей, забезпечення їх якісного та безпечного відпочинку в період літньої оздоровчої компанії Почесною грамотою підприємства була нагороджена директор дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Факел» Євгенія Бруснікіна.