Працюємо для вас! – газета «Харьковские известия»

02.06.2020 03:26   -
Автор:

У 2011 році тут було відкрито оновлене приміщення тоді ще Єдиного дозвільного центру м. Харків, яке цілком відповідає європейським стандартам, забезпечено сучасною комп’ютерною технікою останнього покоління і новітніми інформаційно-комунікативними технологіями, а його площа складає 620,7 кв. м. Центр надання адміністративних послуг — це постійно діючий робочий орган Харківської міської ради. Сьогодні в роботі ЦНАП фактично задіяно 204 адміністратори, 74 суб’єкти надання адміністративних послуг, надається 218 видів адміністративних послуг, і цей перелік постійно розширюється. Середня кількість звернень у місяць — понад 123 тисячі, в день — близько 6 тисяч. Середній час очікування — 15 хвилин. Середній час обслуговування також складає 15 хвилин.

ЦНАП ділиться досвідом та переймає найкращі практики, що існують не лише в Україні, але і за кордоном, приймає гостей, робить все для покращення доступності та якості надання різноманітних послуг нашим громадянам.

Його пріоритетним завданням на сьогодні є забезпечення розвитку цифрової грамотності, поліпшення цих навичок та вмінь у харків’ян.

За дев’ять років своєї діяльності ЦНАПу вдалося багато чого досягти, проте головна мета роботи — розширення переліку максимальної кількості затребуваних для громадян послуг, в тому числі в електронному вигляді, створення нових зручних сервісів.

Подробиці читайте в наступних номерах.