На прохання мешканців на Основі відновлюють вулицю Машиністів

17.09.2019 16:20   -
Автор:
Як повідомив сьогодні, 17 вересня, майстер КП «Шляхрембуд» Артем Миргород, реконструкцію вул. Машиністів почали два місяці тому, практично відразу після виїзного прийому міського голови Геннадія Кернеса, на якому мешканці мікрорайону звернулися до мера з проханням відновити дорожнє покриття.
«Тут практично було відсутнє асфальтне покриття. За цей час ми демонтували старий бортовий камінь, вирівняли основу дороги і засипали її щебенем. Сьогодні ми приступили до укладання нижнього шару асфальту на одній з ділянок дороги – від вул. Антоніна Сохора до пров. Деповського. До завтра ми завершимо цю роботу, після чого підготуємо під асфальтування другу ділянку дороги – від пров. Деповського до вул. Західної», – повідомив Артем Миргород.
Після цього на всій дорозі буде укладений верхній шар асфальту. За словами майстра підприємства, всього планується укласти понад 8 тис. кв. м нового дорожнього покриття по всій вул. Машиністів – це 1,1 км. Також в рамках капітального ремонту вулиці буде встановлено близько 1,5 тис. погонних метрів нових бордюрів. Крім цього, дорожники частково заасфальтують вул. Диспетчерську, щоб зрівняти її рівень з перехрестям, який в ході реконструкції було піднято на 30 см для відтоку стічних вод.
Зазначимо, сьогодні на об'єкті працюють 10 комунальників і 6 одиниць спецтехніки – два асфальтоукладачі та чотири катки. Капітальний ремонт вул. Машиністів планується завершити до кінця вересня. Також у найближчих планах підприємства – ремонт проїжджої частини вул. Академіка Павлова і вул. Якіра.