На прохання харків’янки на вулиці Клочківській встановили новий ігровий комплекс

05.09.2019 11:50   -
Автор:
Раніше з таким проханням до Харківського міського голови Геннадія Кернеса у соціальній мережі Facebook звернулася мешканка будинку.
Як повідомив начальник ділянки з установки дитячих і спортивних майданчиків КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» Олександр Третяк, на майданчику було дуже багато старих елементів, які потрібно було замінити, тому вирішили встановити новий ігровий комплекс.
«У комплектацію додатково входять подвійна гойдалка і балансир. Також тут встановлено спортивний елемент, який називається «Мультіфітнес-станція», і дві пісочниці нового зразка із пластику», – розповів Олександр Третяк.
Він зазначив, що така робота ведеться в усіх районах міста, і заявки від мешканців надходять постійно. У цілому, в місті встановили 86% дитячих і 73% спортивних майданчиків від запланованої кількості.
Начальник ділянки ХРСП попросив городян більш уважно ставитись до нових елементів.
«Люди ламають, особливо вночі. Тому просимо не бути байдужими, викликати поліцію, дзвонити в інформаційно-диспетчерську службу «15-62», щоб ми отримували заявки і в термін усували поломки», – зазначив Олександр Третяк.
Нагадаємо, що у цьому році в Харкові планують встановити 141 дитячий майданчик та 150 пісочниць.