На екскурсію до мера. Випускників гімназії №47 запросили до Харківської міськради. ФОТО

05.09.2019 17:20   -
Автор:
Під час екскурсії школярам показали малу і велику зали, залу прийому офіційних делегацій. Також з ними зустрівся Харківський міський голова Геннадій Кернес. Саме мер запросив майбутніх випускників на екскурсію, коли відвідував гімназію на День знань.
«Я вважаю, що вам буде цікаво і корисно подивитися, як влаштована робота міської ради – від спілкування з городянами до прийняття важливих рішень у житті міста. Коли я вчився в школі, то не знав, що буду міським головою. Тому вам вже можна задуматися над тим, до чого прагнути, як досягти успіху. Сподіваюся, побачене сьогодні допоможе комусь визначитися зі своїм майбутнім», – зазначив Геннадій Кернес, звертаючись до школярів.
Після екскурсії міськрадою класний керівник 11-Б класу Світлана Кисіль зазначила, що робота органів місцевого самоврядування цікавить багатьох учнів.
«У нас є учні, які беруть участь у шкільному самоврядуванні, яким цікава така діяльність. Можливо, що вони – майбутні управлінці, деякі навіть хотіли б вступити до команди мера. Коли сам дивишся, як тут все влаштовано, як і де ухвалюються рішення, то для багатьох це може стати поштовхом при виборі своєї майбутньої професії», – сказала Світлана Кисіль.