КП «Харківводоканал» продовжує переукладати договори з абонентами

11.12.2019 13:00   -
Автор:
Як повідомила заступник директора КП «Харківводоканал» по роботі з абонентами Олена Волочій, пройти процедуру необхідно до 1 травня 2020 року, коли набуде чинності закон України про житлово-комунальне господарство. Абонентам, які не укладуть з підприємством нові договори до зазначеного терміну, послуга надаватися не буде.
«Ми щодня здійснюємо виїзд до місця проживання споживачів, також люди можуть звернутися в абонентні відділи підприємства і там укласти договір. З текстом договору споживач має можливість ознайомитися на сайті підприємства», – зазначила Олена Волочій.
За її словами, в залежності від статусу абонента (фізичні та юридичні особи, власники квартир ОСББ, житлових будинків приватного сектора, бюджетні організації) передбачається п'ять різних видів договорів. Для процедури підписання договору споживачеві необхідно мати з собою паспорт громадянина України, довідку про ідентифікаційний код, правовстановлюючі документи та технічний паспорт.
Олена Волочій зазначила, що на сьогоднішній день з підприємством уклало договори понад 20 тис. харків'ян, всього ж КП «Харківводоканал» обслуговує 580 тис. абонентів.
Інформацію про адреси та час роботи виїзних кас жителі міста можуть дізнатися на дошках оголошень на під'їздах своїх будинків та на сайті підприємства.