Ігор Терехов зустрівся з підприємцями ринку «Барабашово». ФОТО

02.10.2019 14:21   -
Автор:
Він відповів на питання, пов'язані з будівництвом нової дороги через ринок і переїздом на нові торгові місця.
За словами Ігоря Терехова, на найближчій сесії Харківської міської ради будуть виділені кошти на проєктування і будівництво павільйонів на території колишнього таксопарку в районі пр. Ювілейного. Саме туди переїдуть підприємці, торгові точки яких потрапили в зону будівництва нової дороги.
«Ми врахуємо усі логістичні вимоги по майданчику, його розмірам і кількості павільйонів, щоб усі підприємці могли максимально безболісно переїхати на нові місця. Ми працюємо над тим, щоб мінімізувати ваші витрати – і фінансові, і емоційні, щоб дати вам можливість заробляти не гірше, ніж зараз, щоб майданчик був затребуваним. Також хочу запевнити, що спочатку ви переїдете, і тільки потім ми будемо розбирати об'єкти, які знаходяться у зоні будівництва дороги», – підкреслив Ігор Терехов.
За його словами, побоювання підприємців, що на новому майданчику не вистачить місця для всіх, є безпідставними, бо відведена під нього територія у півтора рази більша за нинішню.
Ігор Терехов нагадав, що у Харкові було створене КП «Міський торговельний ринок». Саме з цим підприємством підприємці укладатимуть орендні договори на торгівлю і, таким чином, працюватимуть безпосередньо з міською владою на прийнятних і прозорих умовах.
Нагадаємо, що 18 вересня Харківський міський голова Геннадій Кернес доручив відновити регулярні зустрічі з ініціативною групою підприємців з ринку «Барабашово», а також розповів про необхідність будівництва дороги, яка з'єднає центр міста з Салтівкою.