Харківський притулок для тварин будує контакт-центр

02.10.2019 11:38   -
Автор:
Про це 1 жовтня на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста Харківської міськради повідомила директор КП «Центр поводження з тваринами» Юлія Шаповалова.
За її словами, одноповерхова будівля з мансардою призначена для прийому екскурсій, школярів, волонтерів та інших відвідувачів центру. Будівельні роботи виконані вже на 70%.
Директор підприємства також повідомила, що в 2019 році центру вдалося знайти дім для 1687 тварин. Таких результатів вдалося досягти, в тому числі, завдяки службі пошуку зниклих тварин. «Нам вдалося знайти господарів для тварин притулку і повернути тих, що загубилися. Це в рази більше кількості минулого року», – зазначила директор центру.
Крім того, за дев'ять місяців 2019 року фахівці притулку провели 20 занять з каністерапії для дітей з ДЦП, аутизмом, синдромом Дауна, які допомагають дітям соціалізуватися. Також в школах провели 36 «уроків доброти» з гуманного поводження і відповідального ставлення до тварин.