Харків’яни продовжують укладати договори з «Водоканалом»

24.01.2020 14:06   -
Автор:
Про це сьогодні, 24 січня, повідомив журналістам заступник генерального директора – директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак. Він нагадав, що городянам необхідно укласти договори до 1 травня 2020 року.
«В іншому випадку з абонентом автоматично буде укладатися договір про надання послуг водопостачання та водовідведення без обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Тобто проведення всіх ремонтних робіт на внутрішньобудинкових мережах буде відповідальністю жителів цих будинків», – зазначив заступник гендиректора.
Він підкреслив, що переукладання договорів – це не ініціатива підприємства, а вимога Закону України «Про житлово-комунальні послуги», яке зобов'язує постачальника послуг і абонентів укладати письмові договори. За словами заступника гендиректора, всього КП «Харківводоканал» обслуговує 570 тис. абонентів.
На підприємстві нагадали, що в залежності від статусу абонентів передбачено п'ять різних видів договорів, які будуть з ними укладатися. Приклади договорів розміщені на офіційному сайті підприємства. Договори укладаються безкоштовно в сервісних центрах з обслуговування споживачів (адреси і телефони вказані в квитанціях) або у виїзних касах. При собі потрібно мати паспорт, довідку про ідентифікаційний код і технічний паспорт. Оформлення документів займає не більше 10 хвилин.