Харків’янам вручили премії міської ради. ФОТО

05.12.2019 15:02   -
Автор:
За вагомий внесок у вирішення соціально-економічних питань та розвиток місцевого самоврядування міська рада присудила премії у 10-ти номінаціях: «Розвиток самоорганізації населення», «Промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт і зв'язок», «Освіта та наука», «Охорона здоров'я та соціальний захист», «Розвиток фізичної культури і спорту», ​​«Житлово-комунальне господарство, благоустрій та екологія», «Творчі досягнення», «Зміцнення міжнародних зв'язків», «Правове забезпечення діяльності місцевого самоврядування і зміцнення правопорядку» та «Журналістика та засоби масової інформації».
Лауреатами премії стали 23 людини – працівники комунальних підприємств, навчальних закладів, вчені, соціальні працівники, спортсмени, діячі мистецтва, двірники та ін. Серед нагороджених – тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи № 12 Геннадій Близнецов, директор Харківського технічного ліцею №173 Світлана Станкевич, керівник театру дітей «Тимур» ім. В. Сідіна Антон Жиляков. Також премію присудили трьом трудовим колективам.
Нагороди харків'янам вручив секретар Харківської міської ради Олександр Новак.
«Це дуже висока нагорода, і вона охоплює практично всі сфери життєдіяльності міста. Премія була заснована в 2009 році з ініціативи Геннадія Кернеса, який був на той момент секретарем Харківської міської ради», – підкреслив Олександр Новак.
Нагадаємо, з 2009 року лауреатами премії міської ради стали близько 400 осіб.
Також Олександр Новак привітав усіх присутніх з Днем місцевого самоврядування й вручив працівникам мерії Почесні грамоти Харківської міської ради.
«Міська рада працює над розвитком міста, у нас успішно реалізуються соціальна, економічна програми, також ми зміцнюємо матеріальну базу комунальних підприємств та установ міста і створюємо сучасну транспортну інфраструктуру. І найголовніше – наше місто продовжує упорядковуватися. За останні роки Харків отримав нагороди в таких номінаціях, як найкраще місто для ведення бізнесу і з точки зору благоустрою, а цього року визнаний кращим містом для проживання в Україні. І в цьому є ваша заслуга і всіх харків'ян», – підкреслив Олександр Новак.
З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.