Харків представили на міжнародному інноваційному форумі у Києві. ФОТО

07.11.2019 17:50   -
Автор:
5-7 листопада в Міжнародному виставковому центрі в Києві відбувся IV Міжнародний інноваційний форум «Innovation Market». Мета форуму – презентація інноваційних можливостей України та стартап-винаходів внутрішнім і закордонним партнерам, а також обговорення питань, що стосуються смарт-технологій і діджіталізаціі.
Харків на цьому форумі представила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів міської ради Вікторія Грецька-Миргородська. В ході панельної дискусії на тему «Smart City – трансформація міста» вона розповіла про досвід Харкова в створенні «розумного» міста, а також про потенціал і планах міста в сфері інновацій та стартап-руху.
Як повідомили в управлінні, «Innovation Market» проводиться в форматі виставкової зони і конференції. Цього року форум зібрав понад 100 спікерів і понад 250 учасників виставки стартапів і винаходів. Учасники форуму – відомі українські та іноземні спікери, зокрема, доктор П'єр Лена, член Академії наук Франції, Бенедикт Херман – перший секретар Представництва ЄС в Україні, відповідальний за децентралізацію і галузеві реформи, і багато інших. Захід організовано за підтримки Кабінету Міністрів України.