Геннадій Кернес вручив харків’янам грамоти з нагоди Дня міста. ФОТО

23.08.2019 09:40   -
Автор:
З нагоди Дня міста і Дня Незалежності України співробітникам різних підприємств, вченим, спортсменам і діячам культури були вручені Почесні грамоти Харківської міської ради, Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та Подяки міського голови.
Геннадій Кернес привітав усіх з 365-річчям Харкова і 76-ю річницею визволення міста від нацистських загарбників.
«Харків – наше улюблене місто. Завдяки таким людям, як ви, воно процвітає і відроджується, посідає лідируючі позиції в Україні. Харків знають за кордоном і відзначають наші досягнення. Я вдячний за те, що ви берете участь у цьому процесі, знаходите стимули і сили виконувати свою роботу добре. Бажаю вам здоров'я, гарного настрою, щоб удома у вас було тепло і затишно, а над нашим містом і країною було мирне небо», – сказав міський голова.
Серед нагороджених – представники департаментів Харківської міськради і комунальних підприємств, головний лікар Міської клінічної багатопрофільної лікарні №17 Дмитро Черепов, старший викладач Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Катерина Майорова, провідний інспектор Харківського міського відділу Головного управління ДСНС України Борис Іванов, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Віктор Христоєв та інші харків'яни.
З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.