Геннадій Кернес привітав дітей на новорічній казці у Палаці спорту. ФОТО

27.12.2019 17:59   -
Автор:
Новорічний мюзикл «Спляча красуня» готували приблизно півроку. У постановці задіяно близько 400 артистів театру «Мадригал», студії «Старий цирк», творчі колективи міста. За сюжетом, зла Малефісента наклала закляття на принцесу Аврору, яке може зняти тільки справжня любов. Глядачі побувають у замку, царстві володарки темряви, побачать фей, драконів, живі квіти та дерева. Для мюзиклу створили рухливі декорації та світлові проекції.
Геннадій Кернес подивився виставу і привітав дітей та їхніх батьків з прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим.
«Думаю, що казка вдалася на славу. Спасибі артистам, які створили таке красиве, класне шоу. Це історія про кохання, дружбу, добро – про головні цінності. Напередодні свят я хочу побажати вам здоров'я, успіхів у шкільних заняттях і захоплення, щоб збулися ваші найзаповітніші мрії, а кращі друзі були поруч. Вірю, що всі сили добра – на вашому боці, і справжні новорічні дива обов'язково трапляться. З Новим роком приходять нові мрії, які обов'язково збудуться. Вітаю всіх з прийдешнім, 2020-м роком, і Різдвом Христовим!» – сказав міський голова і передав дітям подарунки.
Зазначимо, що сьогодні у Палаці спорту три вистави подивляться 5 тис. дітей пільгових категорій. Всього з 23 по 30 грудня виставу безкоштовно відвідають 35 тис. дітей 1-4-х класів.