Для співробітників міськради представники німецького банку «KfW» провели тренінг

23.07.2019 13:30   -
Автор:
Тренінг пройшов ц міській раді. Його мета – ознайомлення харківських фахівців з особливостями співпраці з німецьким банком «KfW». У заході взяли участь експерт від Німецького банку «KfW» Ральф Кнох, координатор проектів Німецького банку розвитку «KfW» Віталій Шмеріга, а також представники Департаменту по взаємодії з міжнародними агентствами і фінансовими установами, Департаменту освіти, Департаменту бюджету і фінансів та КП «Харківводоканал».
За словами директора Департаменту по взаємодії з міжнародними агентствами і фінансовими установами Ольги Дем'яненко, за підтримки німецького банку в Харкові реалізуються два спільних проекти: модернізація і реконструкція підстанцій на КП «Харькововодоканал» та енергомодернізація 54 навчальних закладів Московського району.
В ході зустрічі німецькі фахівці розповіли про правила закупівель банку «KfW», вимоги трендерного комітету, оціночної комісії та про інші особливості співпраці з фінустановою.
«Я впевнена, що співробітникам міськради ця інформація буде дуже корисна, оскільки сьогодні в Харкові реалізується досить багато проектів за участю міжнародних установ, і правила закупівель в якійсь мірі у них однакові. Добре, що у нас є можливість докладніше дізнатися таку інформацію, а також задати питання щодо особливостей закупівель в рамках конкретного проекту», – повідомила Ольга Дем'яненко.
Зазначимо, захід пройшов в рамках проекту «Відновлення та оновлення місцевої інфраструктури», що реалізується за підтримки Німецького банку розвитку «KfW».