Кредитний рейтинг Харкова вперше перевищив рейтинг держави

27.02.2023 09:15   -
Кредитний рейтинг Харкова перевищив рейтинг держави - Moody's

Міжнародне рейтингове агентство «Moody’s Investors Service» підтвердило кредитний рейтинг міста Харкова, який вперше в історії перевищив рейтинг держави. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на пресслужбу міськради.

Як повідомив заступник міського голови – директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, через розв’язану росією повномасштабну війну «Moody’s Investors Service» знизило інвестиційний кредитний рейтинг України, при цьому рейтинг Харкова залишився на колишньому рівні і вперше в історії перевищив рейтинг держави.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

«Для інвесторів це означає, що Харків здатний розраховуватися з боргами та в змозі забезпечити надання адміністративних та базових послуг. Місто живе, виконує свої фінансові зобов’язання перед інвесторами. На найближче майбутнє це матиме велике значення», – наголосив Михайло Фатєєв.

Довідка. «Moody’s Investors Service» – одне з провідних світових рейтингових агентств, яке займається присвоєнням кредитних рейтингів, дослідженнями та аналізом ризиків.

ОСТАННІ НОВИНИ