Чорна п’ятниця: знижки, шопінг-тури та поради експертів

28.11.2019 14:04   -
Автор:
В Асоціації постачальників торговельних мереж розповіли, де можна знайти реальні знижки у Чорну п’ятницю.
По-перше, знижки експерти радять шукати у торговельно-розважальних центрах, адже в договорах оренди часто прописано, що вони повинні зробити знижки, і є люди, які контролюють, реальні вони чи ні. Також слід порівнювати ціни на бажаний товар перед розпродажем. Реальні знижки, на думку експертів, можна очікувати на електроніку, одяг та взуття. Це те, що має попит серед українців.
В цьому році чорна п’ятниця припадає на 29 листопада, та більшість кращих deals (з англ. – пропозицій) чорної п’ятниці вже відомі. Причому онлайн-магазини пропонують знижки буквально на все – від гаджетів до кухонного начиння, одягу або деталей для автомобіля. Ось деякі з таких deals:
Amazon
Найбільша в світі серед платформ, американська компанія, Amazon, на першій же сторінці виставила свою найгарячішу пропозицію – Apple MacBook Air за 699 доларів – знижка в 30% від початкової ціни.
За цю ж ціну і з такою ж знижкою, під час Чорної п’ятниці на Amazon можна придбати фотоапарат Canon EOS M50 Kit з набором для створення відео.
Також зі знижкою на платформі можна придбати безліч аксесуарів для дому, наприклад лампу з гімалайської солі за трохи більше 15 доларів.
eBay
Американська компанія eBay також підготувалася до передноворічних розпродажів. Користуватися сайтом компанії зручно, так як товари розподілені за категоріями. Так, наприклад, в категорії “одяг” можна знайти новенькі кросівки New Balance за 89 доларів – зі знижкою в 49%.
У категорії “ноутбуки і лептопи” можна знайти три категорії Apple MacBook Air зі знижкою в 75%. Правда, кількість товару обмежена, тому придбати комп’ютер встигнуть, скоріше за все, не всі бажаючі.
ASOS
Британський інтернет-магазин одягу та косметики ASOS, вирішив не заморочуватись з категоріями та виставив на своєму сайті перелік товарів, чоловічих і жіночих, зі знижкою в 40%, присвятивши це Чорній п’ятниці.
Nike, Adidas
Спеціалізовані магазини спортивного одягу до Чорної п’ятниці також надають різного роду бонуси. Так, в Nike знижки почнуться о 12:00 за східним часом – про це сказано на сайті компанії.
Adidas, з іншого боку, представив цілий перелік на 53 сторінки з одягу, взуття та багатьох інших товарів для всієї родини.
Apple, Samsung
Американська компанія Apple оголосила про свій щорічний чотириденний захід з шопінгу, який почнеться в п’ятницю, 29 листопада. Вона запропонує подарункову карту Apple Store на суму до 200 доларів США на деякі продукти.
Південнокорейська група компаній Samsung, в свою чергу, не скупиться на знижки. Так, лінійка QLED 4k-телевізорів Samsung Q70 до “Чорної п’ятниці” виставлена на продаж, цитуючи повідомлення на сайті, з кращою ціною, що варіюється від 800 до 2,5 тис. доларів, хоча це все одно дорого не дивлячись на те, що знижка і сягає 50% від початкової вартості.
Як розповів президент Української асоціації туристичних агентств Антон Рудич в коментарі кореспонденту УНН, шопінг-турів на Чорну п’ятницю немає, бо зазвичай усі покупки можна зробити через інтернет-сторінки відомих брендів.