У Харкові навчання у «Школі гумору» пройшли коміки з різних міст України. ФОТО

13.12.2019 17:46   -
Автор:
У проєкті взяли участь понад 500 коміків з Харкова, Києва, Кам'янського, Запоріжжя, Сум та інших міст України. Кожен міг перевірити свої здібності в різних напрямках, а ті, хто не мав досвіду виступів, пройшов навчання у «Школі гумору».
В рамках проєкту «Kharkov Humor Club» протягом трьох місяців було проведено 10 заходів. Це, зокрема, Ліга «Vostok.UA», «Stand Up», «Вечірнє шоу» та ін.
Лекторами та редакторами проєкту стали досвідчені гумористи України Володимир Борисов («Дніпро»), Дмитро Сидоров («Улюблене місто»), Андрій Подорожній («Дикий Молодняк») і Євген Ушаков.
За підсумками конкурсів, переможцями Ліги «Vostok.UA» стали команди «Немає Хлопця» із Запоріжжя і «Люди в погонах» з Харкова; в конкурсі «Stand Up» – Олег Сніжко; в «Вечірньому шоу» – «Улюблене Місто» та «Дикий Молодняк» (обидва – Харків); у «Школі гумору» – понад 50 переможців з Харкова, Києва, Запоріжжя та Кам'янського.
Як повідомили організатори, заходи проходили на різних локаціях міста: «Victory Hall», «Театрально-концертний центр», «Радмір Експохол». Всього заходи проєкту відвідало понад 2500 глядачів.
Організатори – Харківський міський центр дозвілля молоді за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.