Прекрасне у простому: галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує на виставку Тетяни Красовської «…Щиро…»

11.01.2020 10:18   -
Автор:
На виставці будуть представлені живописні (олія) та графічні (змішана техніка) роботи автора у жанрі пейзаж, морський пейзаж, міський пейзаж, портрет та квіткові натюрморти.
Основний мотив у творчості Тетяни Красовської – це пошук прекрасного у простому. Дивлячись на картини художниці, розумієш, що чарівний світ не потрібно шукати – він є навколо нас.
Хоча сюжети картин реалістичні: це в основному зображення природи, міста, людей, автор сміливо експериментує з кольором і формою, тим самим яскравіше і ємніше виражає сутність робіт, додаючи до них нові змісти та асоціації і наповнюючи ліричністю та романтичним настроєм. Кольори нерідко яскраві та насичені, а форми динамічні, округлі, м’які, і здається, ніби все в картинах підпорядковано дивовижному танцю, танцю життя.
Водночас для робіт Тетяни Красовської характерна деяка наївність, але вона наповнює нас відчуттям дитинства – безтурботної і світлої пори, пори щирості та природності, коли ти повністю відкриваєшся світу, і здається, ніби світ відкривається тобі. Це відчуття художниця намагається зберігти і у своїй творчості та подарувати його глядачеві.
Урочисте відкриття персональної виставки живопису та графіки Тетяни Красовської «…Щиро…» відбудеться 17 січня о 17:00!
Під час роботи персональної виставки живопису та графіки Тетяни Красовської «…Щиро…» відбудеться низка культурологічних заходів:
22 січня о 17:00 – цикл лекцій з історії фотографії «Написано світлом». Тема 2: «Олексій Іваницький. Життя у фотографії». Лектори: Володимир Оглоблін та Олена Долженко.
23 січня о 17:00 – цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін – невідомий художник». Лекція 24. Лектор – доктор мистецтвознавства О.В. Шило.
28 січня о 17:00 – цикл лекцій «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: ««Шара, прийди!». Дещо про студентську магію». Лектор М. М. Красиков.
29 січня о 16:00 – перегляд відеозапису музичного концерту світового рівня з колекції Е.Г. Чайки.