На Харківщині стартував міжнародний пісенний конкурс-фестиваль

17.10.2019 17:55   -
Автор:
Організатори Харківського міжнародного пісенного форуму – ГО «Творчі ініціативи» та КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості»
«Kharkiv international song forum 2019 – міжнародний пісенний конкурс-фестиваль із загальною кількістю учасників близько 200 осіб (95 солістів, 17 вокальних ансамблів). Цього року фестиваль зібрав виконавців з України, Молдови, Румунії та Республіки Казахстан», – розповіли організатори.
У конкурсній програмі представлені учасники – вихованці студій, гуртків вокального мистецтва, палаців дитячої та юнацької творчості, студенти профільних навчальних закладів з Київської, Харківської, Полтавської, Херсонської, Миколаївської, Дніпропетровської, Львівської, Одеської областей України та конкурсанти з міст Кишинів (Молдова), Ясси (Румунія), Нур-Султан (Республіка Казахстан).
У рамках фестивальної програми проводяться конкурс виконавців популярної пісні, серія майстер-класів та брифінг з членами журі, а також відкритий обласний семінар для викладачів вокалу Харківської області.
Конкурсна програма проходить у великій залі КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» 18 та 19 жовтня (вул. Сумська, 37), Гала-концерт переможців запланований на 20 жовтня з 10:00 до 12:00 в Обласному театрально-концертному центрі (вул. Сумська, 25). Передбачена також насичена екскурсійна програма для іноземних учасників, а також гостей з інших областей України.
У рамках конкурсних змагань фестивалю будуть розіграні дві головні його нагороди – Гран-прі та Приз Голови Харківської обласної державної адміністрації.