Харківський академічний драматичний театр та філармонія запрошують на заходи у квітні

30.03.2023 16:11   -
Харківський академічний драматичний театр та філармонія запрошують на заходи у квітні

Харківський академічний драматичний театр та філармонія запрошують мешканців та гостей Харкова на вистави та концерти у квітні 2023 року. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, у філармонії в квітні заплановані три заходи, до яких запрошують доєднатися усіх поціновувачів музичного мистецтва.

8 квітня у філармонії програма «Героїчний орган». Програма стане відлунням нашої сьогоденної боротьби за свободу. Крізь призму творчості композиторів різних епох постане вічна тема протиборства темних сил зі світлими, де світло завжди перемагає.

«Великодній концерт» органної музики 16 квітня подарує світлу музику, сповнену віри і надії в суголоссі органних регістрів.

В програмі концерту «Квітнева фантазія» 29 квітня прозвучать популярні пісні та твори композиторів України і світу у виконанні провідних солістів-вокалістів та інструменталістів філармонії.

28 квітня відкриває для глядачів Велику сцену Харківський академічний драматичний театр. Колектив театру представить яскраву комедії Рея Куні «Занадто одружений таксист» на українській мові. Нагадаємо, що це була одна з найулюбленіших вистав глядачів театру у довоєнний час.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.