ІВЦ «Бузок» запрошує на виставку художниці Оксани Миланіч «Під крилом янгола»

27.01.2023 17:20   -
ІВЦ Бузок запрошує на виставку «Під крилом янгола» - Культура Харків

Персональна виставка художниці Оксани Миланіч «Під крилом янгола» експонуватиметься в Харкові, в ІВЦ «Бузок», з 27 по 29 січня 2023. Про це повідомляють Харьковские известия.

Картини для виставки художниця почала малювати у 2022 році, коли у Харкові лунала повітряна тривога, а люди ховалися від обстрілів у підвалах будинків. Малювання допомогло Оксані заспокоїтися та сконцентруватися на внутрішньому душевному світі. За допомогою такого перефокусування народилася серія картин під назвою «Під крилом янгола».

Вся експозиція виконана акрилом, в особливо складній багатошаровій техніці, у стилі авангардизм.

“Виставка створена для того, щоб хоча б на час вирвати людей з чіпких лап жорсткого сьогодення, подарувати заспокоєння, тепло та почуття захищеності відвідувачам”, – зазначають організатори виставки.

Довідка. Оксана Миланіч народилася 18 грудня 1992 року в Харкові. ЇЇ перша творча виставка відбулася ще в ранньому дитинстві – просто на шпалерах. Оксана навчалася в двох спеціалізованих художніх школах. У школі сучасних театрально-сценічних напрямів (ШСТСН) у Харкові, відділення мультиплікації. Тоді роботи Оксани разом з роботами інших учнів виставлялися в галереї «Маестро», у виставці з назвою «Поза форматом». Та на художньому відділенні Харківської школи мистецтв для підлітків та дорослих №10.

ОСТАННІ НОВИНИ