ІВЦ «Бузок» запрошує харків’ян та гостей міста на фотовиставку «Споглядання»

21.08.2019 14:16   -
Автор:
Фотомитець народився в 1948 році в місті Баку, навчався в Харківському художньо-промисловому інституті на факультеті «Інтер'єр та обладнання», працював на Харківському художньому промисловому комбінаті. Займався проєктуванням і декоративним оформленням громадських інтер'єрів, музеїв, площ.
«У 2008 році на мій ювілей діти подарували мені перший цифровий фотоапарат Olimpus. Це була звичайна «мильниця» 5Мп, але мені вона здавалася фантастикою! Інтерес і бажання займатися фотографією охопили мене з головою», – розповідає Анатолій Верясов.
У 2011-2014 році фото Анатолія Верясова чотири рази потрапляли в десятку кращих у рубриці «Нові імена» за версією журналу Ptotographer і друкувалися в паперовій версії видання.
«Мої улюблені місця для прогулянок з фотоапаратом — околиці Роганського житлового масиву і Докучаєве. 15 хвилин пішки ー і ти вже в іншому світі. Природа захоплює і не помічаєш, як прогулянка затягнулася на 4-5 годин. Багато вдалих знімків зроблено в селі Огірцеве Вовчанського району, — розповідає фотохудожник. – Я відкрив для себе казковий світ фотографії, і запрошую вас відчути його енергетику!».