Художній музей запрошує на «Art of Security»

30.09.2019 14:50   -
Автор:
Буде експоновано кращі постери, які були подані на конкурс «Art of Security/Мистецтво безпеки». Експозицію також доповнять постери з колекції Інформаційного центру НАТО в Україні.
Мета виставки — привернути увагу молоді до проблем безпеки, які виникають на фоні євроатлантичних трансформацій в Україні. «Чітке бачення загроз і формування свідомого ставлення до них — запорука суспільної безпеки, якої ми зараз гостро потребуємо», – вважають організатори.
Переможці та учасники конкурсу отримають цінні та особливі подарунки від Інформаційного центру НАТО в Україні та партнерів.
Програма відкриття 1 жовтня:
12:00 – 13:00 – публічна дискусія в INVITE HUB (вул. Скрипника, 14а) за участю директорки Центру інформації та документації НАТО Барбори Маронкови;
14:00 – 15:00 – відкрита зустріч зі студентами напрямків журналістики, політології та міжнародних відносин в Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна;
16:00 – 19:00 – відкриття PUBLIC ART-номінації у дворику Муніципального центру культурних ініціатив на вулиці Скрипника, 7;
16:30 – 19:00 – воркшоп щодо створення соціальних постерів;
16:00 – 19:00 – відкриття виставки «Art of Security» за підтримки НАТО в Україні, неформальне спілкування з гостями та журналістами.
Довідка. Центр інформації та документації НАТО – структурний підрозділ Управління громадської дипломатії штаб-квартири НАТО і був першим інформаційним закладом НАТО в Україні, що забезпечує відкритий доступ до інформації широкій громадськості. Було відкрито у травні 1997 року напередодні підписання Хартії про особливе партнерство між Україною і НАТО, що є основоположним документом, який регламентує відносини між сторонами.