До Харкова вирушає Гуртобус, який стане учасником ADAPTIVE REUSE FORUM

08.10.2019 10:11   -
Автор:
10:00-13:00 — автобус у режимі виставкового простору;
13:00-16:00 — воркшопи: шовкографія від лідерів Открытая мастерская шелкографии – ОМШ – креативної спільноти IZONE та складання Міської Книги.
Паралельно у програмі заплановані виставка, проект “Завод: Експедиція”, інтерактивиний проєкт “Відеолисти від міста до міста”, pop-up виставка в мобільній галареї Білий Куб, бібіліотека (ARTHUSS.com.ua, Видавництво Веселка, Komubook, IST Publishing, РОДОВІД, Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine), готування Suntea — чаю, що подорожуватиме в наступне місто.
Також Гуртобус візьме участь у міжнародному форумі ADAPTIVE REUSE FORUM, що покликаний об’єднати архітекторів та дослідників міст, представників культурних та креативних індустрій, громадянського суспільства, культурних менеджерів, міських адміністрацій з Польщі та України, а також інших країн навколо теми адаптивного повторного використання міських територій та об'єктів.
Головна тема ADAPTIVE REUSE FORUM – адаптивне повторне використання як ресурс для розвитку культури, сталих міст та нової економіки в Україні на основі міжнародного досвіду.