Потенційним джерелом поширення COVID-19 могли стати 9 тисяч об'єктів

2 июля 2020, 12:46
 

А джерелом поширення COVID-19, зазначають у МОЗ, могли би стати 9 тисяч закладів, як би не вчасно проведені перевірки. Державна служба безпечності харчових продуктів і захисту прав споживачів протягом тижня здійснили 37 тисяч перевірок щодо дотримання підприємцями карантинних правил. Результат - на кожному четвертому об'єкті - порушення.

Віктор Ляшко головний державний санітарний лікар України
 
Це свідчить про те що 9122 об'єкти стали потенційним джерелом поширення коронавірусної хвороби. Тому ще раз наголошую боротьба з коронавірусом - це комплексна робота, яку повинні об"єднавшись виконувати уряд, органи місцевого самоврядування, бізнес і люди. Виключно в таких умовах і в таких об"єднаннях є шанс подолати з якомога меншими ризиками проблему коронавірусної хвороби.
 
Дотримання карантинних заходів у полі зору і Національної поліції. Як зазначили у відомстві тільки за останню добу провоохоронці склали 484 протокола стосовно порушень у громадських закладах, таких як ресторани та нічні клуби 
 
 
 
Подписаться на ТВ-проекты

Поиск по архиву:

ПнВтСрЧтПтСбВс

Выбрать по тегу